Bemutatkozunk

Csutorás Péter vagyok, a CsuSza Consulting Kft. tulajdonosa, ügyvezetője. Cégünket 2011-ben alapítottuk feleségemmel Szathmáry Viola Boglárkával, mint családi vállalkozást. Én informatikus és értékesítő vagyok, a nejem elsősorban édesanya, pedagógus, de Ő a kreatív elme is a családban, munkában egyaránt. Nagycsaládosok vagyunk, hat gyermeket nevelünk.

Cégünk sokáig a B2B szektorra koncentrált, majd a vidéki élet rádöbbenetett arra, hogy sok magányszemély van a környezetünkben, akinek segítségre lehet szüksége.

Amire kifejezetten büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink elégedettek velünk és visszatérő vásárlóink lettek, sőt sok ajánlást kapunk, amiért hálásak vagyunk nekik!

Az alábbi területeken tudunk együttműködési lehetőségeket kínálni:

  • Információ technológiai (azaz számítástechnikai) eszközök értékesítése és szolgáltatások tárháza áll rendelkezésükre (részletek a “Szolgáltatásaink” oldalon).
  • Egyedi, kézműves készségfejlesztő játékok és eszközök készítése valamint értékesítése (https://tyuklepes.hu vagy a  https://www.facebook.com/Tyuklepes/), saját felhasználásra, vagy akár exkluzív ajándékként partnerek részére.

 

Felismerés

Cégünk pozítívan áll a megkeresésekhez, legyen szó új eszköz beszerzéséről, hibaelhárításról, stb.

Megoldás

Az ügyfeleink igényeit meghallgatva keresünk mindenre megoldást.